Om os

Familien Husum

 

Vi er 3 generationer, som bor sammen på Krogagergård, en firlænget rød gård lige uden for en lille by ved navn Krogager. Vi bor ca. 20km fra Billund som jo er kendt for det store Legoland.

 

Vores familie består af mig og min mand, Ann & Knud Husum, og vores 2 drenge, Lasse på 6 år og asbjørn på 5 år. Anns mor, Alis Husum, bor i den ene længe af gården.

Jeg, Ann, er uddannet Dyreassistent/Dyrepasser og har arbejdet med dyr i mange år, bl.a. i Givskud Zoo. Som del i min uddannelse har jeg arbejdet på Flyvestation Karup med pasning af deres vagthunde på hundeskolen, og efter endt uddannelse har jeg arbejdet på Brøndum Dyreklinik og hos Skjern Å Dyrlægerne.

 

Efter endt barsel skulle det hele hænge sammen og arbejdstiderne passede mig ikke længere, så nu arbejder jeg 30 timer ved MIN KØBMAND i byen. Og nu synes vi, at tiden er klar til at prøve at opdrætte hunde, da jeg savner arbejdet med hundene.

OPDRÆTTER UDDANNELSE:

Jeg gennemførte i foråret 2010 opdrætteruddannelsen.

KENNELMÆRKE:

Jeg fik mit kennelmærke i september 2011.

Vi hedder nu Kennel Ahusum

Lasse og Asbjørn går i 3. kl og 2 kl De er vokset op sammen med hundene og hundene med dem. Ida er Lasses hund og Freja er Asbjørns hund.

Knud er Støber og arbejder hos et stort fima, som bygger alt fra kontorbygninger, stalde, haller, osv. Knud intresserer sig meget for jagt, og derfor har vi også en dejlig labrador ved navn Freja. De tager ofte til Ringkøbing Fjord og går på ande- og gåsejagt. Det egner Eurasieren sig ikke til, da Ida ikke vil hente noget i vandet og da slet ikke vil tage noget i munden.

Alis  er pensionist og er en kæmpe hjælp for os i hverdagen, både med hunde og børn. Hundene er aldrig alene hjemme, og det sker ofte, at de lige bliver luftet en gang i løbet af dagen og smutter gerne lige ind og er ovre ved Alis, når de er i gårdspladsen.